Anadolu Motor ANPA Yalıtım Ürünlerini Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da Sergiledi

Anadolu Motor ANPA Yalıtım Ürünlerini Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da Sergiledi

Türkiye’nin önde gelen motor üretim ve satış şirketi Anadolu Motor, ANPA markası ile sunduğu yalıtım ürünlerini 8-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı TurkeyBuild İstanbul’da tanıttı. ANPA markalı ısı yalıt

Thermogel Boya

Yapıların iç ve dış yüzeylerinde yıpranmanın yanı sıra küf ve mantar oluşumuna uzun süreli koruma sunarken dekoratif olarak yüksek estetik standartlar sunan Thermogel boya ürünleri, nano teknoloji yalıtım özellikleri sayesinde enerji tasarrufu sağlıyor. Yapılar dışında metal, cam, polikarbon ve fiberglas yüzeylerde kullanılma özelliğine sahip Thermogel Metal ise akrilik su bazlı emaye yapısı sayesinde korozyon ve mantar oluşumunu önlerken ısı yansıtma fonksiyonuyla da fark yaratıyor. Thermogel boyalar ısı reflekte özelliği ile, sıcak iklimlerde klima kullanımlarında tasarruf sağlarken, 0 hidrofobik özelliği sayesinde nem ve mantar oluşumuna da engel oluyor.

Aeropan Isı Yalıtım Malzemesi

Anadolu Motor’un Yapı Fuarı TurkeyBuild’de sergilediği A sınıfı yanmaz Aerogel hammaddesinden üretilen Aerogel yalıtım battaniyesi ve Aeropan ısı yalıtım panelleri ile hem endüstriyel sektörlerde hem de binaların yalıtımında malzeme kalınlığını azaltmak için özel olarak tasarlandı. 0 su geçirmezlik, düşük ısı iletim kat sayısı ve yüksek proses ısılarındaki dayanım özelliklerine sahip Aerogel battaniye ve Aeropan paneller en az alanda en yüksek seviyede uzun ömürlü yalıtım sağlıyor. Yangın yönetmeliğine uygun malzemeden üretilen ve binaları yangın riskine karşı koruyan paneller minimum ısı iletkenliği, esneklik, sıkışma dayanımı, su geçirmezlik ve kolay montaj özellikleri ile petro kimya tesisleri başta olmak üzere, inşaat sektöründe yapılacak iyileştirmelerde ideal çözüm sunuyor. Yenilikçi ürün büyük projelerin ilk tercihi olma özelliğini taşıyor.

Anadolu Motor Yedek Parça ve İhracat Müdürü Ferruh Biçer, fuar sonrası yaptığı değerlendirmede Yapı Fuarı TurkeyBuild İstanbul’a katılmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Fuar bize satışına kısa süre önce başladığımız yenilikçi yalıtım ürünlerini sergileme, kullanıcılarımız ve bayilerimizle bir araya gelme imkanı sundu. Kaliteli ve yenilikçi boya ve yalıtım ürünlerimizi endüstriyel sektörler ve inşaat sektörüyle buluşturmaya devam edeceğiz,” dedi.

 

Yazıyı Paylaş

Benzer İçerikler