Anadolu Motor, Antrac ve Honda Güç Ürünleri ile Konya Tarım Fuarı’nda

Anadolu Motor, Antrac ve Honda Güç Ürünleri ile Konya Tarım Fuarı’nda

Anadolu Grubu’nun köklü şirketlerinden Anadolu Motor, yeni Antrac 510 büyük çapa makinasını ve otomatik şanzımanlı Antrac Smart’ı Konyalı çiftçilerle buluşturacak.

Türkiye’nin önde gelen motor üretim ve dağıtım şirketi Anadolu Motor, üretimini ve ithalatını yaptığı Antrac ve distribütörü olduğu Honda Güç Ürünleri'ni Türkiye tarım sektörünün en önemli buluşma noktalarından 16. Konya Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı’nda çiftçilerle buluşturacak.

Anadolu Motor fuarda Antrac motopomp, benzinli-dizel jeneratör, çapa makinesi gibi ürünlerin yanı sıra 30 yılı aşkın süredir distribütörü olduğu Honda Güç Ürünleri portföyündeki jeneratör, çapa makinası, çim traktörü, çit biçme, üfleme, tırpan makinaları gibi tarımsal ekipmanları da sergileyecek. Anadolu Motor’un yerli Antor motor ve yerli şanzıman kullanarak ürettiği ve seri üretimine Mayıs ayında başlayacağı yeni çapa makinası Antrac 510 da güçlü motoru sayesinde her türlü zorlu çalışma koşuluna uygun tasarımı ile Konyalı çiftçilerin beğenisine sunulacak.

Türkiye’nin İlk Otomatik Şanzımanlı Çapa Makinesi Antrac Smart da Konya’da

Anadolu Motor’un Konya Tarım Fuarı’nda sergileyeceği bir diğer ürün ise kullanım kolaylığı ile benzersiz bir performans sunan otomatik şanzımanlı Antrac Smart çapa makinesi olacak. Anadolu Motor’un AR-GE departmanı tarafından çiftçilerin beklenti ve ihtiyaçları değerlendirilerek bir buçuk yıllık bir çalışma sonrasında hizmete sunulan Antrac Smart Konya Tarım Fuarı’nda teşhir edilecek.

Yazıyı Paylaş

Benzer İçerikler